Nalin Pekgul väcker en viss respekt

Det omdömeslösa användandet av termen ”klappturk” hänvisar till ett klipp på Youtube där Nalin Pekgul (som är kurd, inte turk f ö) energiskt applåderar Mona Sahlins tal efter valförlusten 2010.

Klippet är rätt kul. Men det säger också en del om Nalin Pekgul.

Gissningsvis vill Pekgul stödja sin kompis Sahlin i den svåra stunden genom att visa sin entusiasm. Det väcker respekt. Mona Sahlin är på väg ner. Alla som begriper politik inser det. Självklart även Nalin Pekgul. Trots detta ställer hon sig så nära hon kan och visar stöd för sin kompis. Inget hade varit lättare än att glida in i bakgrunden och applådera avmätt med neutral min och fundera över nästa karriärdrag: vem är det nu dags att börja svansa för?

Be Sociable, Share!

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Både kommentering och pingning är inaktiverat.

Kommentarer inaktiverade.