Varför måste jag välja vissa kanaler?

Har fått digital kabel-tv på landet. Leverantören erbjuder några olika kanalpaket som i och för sig verkar trevliga. De är konstruerade så att jag tvingas välja ett basutbud och dessutom kan välja ytterligare några kanaler ur deras totala utbud.

Saken är den att jag inte fattar varför det är på det viset. Ingen i kundtjänst kan förklara och jag lyckas faktiskt inte lista ut anledningen.

Jag förstår att leverantören måste ha en gräns för hur få kanaler jag kan välja (eller i vilket fall en grundavgift av någon form) men jag förstår inte varför jag inte fritt kan få välja ur deras utbud inom den gränsen. Olika kanaler kostar olika mycket för leverantören — det vore inte konstigt om BBC kostar mer än någon kanal som recyklar gamla deckare. Ok, men varför inte ha olika priser i så fall?

Finns det någon som kan förklara?

Be Sociable, Share!

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Både kommentering och pingning är inaktiverat.

Kommentarer inaktiverade.