Kommer DN och SvT pumpa upp det här gänget också.

Occupy Wall Street förefaller bestå av en massa idioter. Till skillnad från Tea partyrörelsen har de inte ens ett spretigt budskap och ingen taktik. Att det är lätt att organisera demonstrationer med hjälp av Facebook gör dem inte nödvändigtvis mer effektiva.
Dessutom förefaller de redan ha övergått till ren kriminalitet och vandalisering.
Skall bli intressant att se hur utvecklingen i media blir.
I Sverige fick Attac-rörelsen förmodligen frivillig textreklam till ett värde av 500 miljoner av i huvudsak DN och SvT. Trots det försvann de fortare än de kom, efter att ha slagit sönder Göteborg (for the record: jag tycker det var dumt av dem…)
Gissningsvis försvinner det här gänget ännu snabbare.

Be Sociable, Share!

Du kan följa svar på detta inlägg via RSS 2.0-flödet. Både kommentering och pingning är inaktiverat.

Kommentarer inaktiverade.